Studera frontendutveckling i vår

Vill du vara med och utveckla framtidens sajter? Vill du inte vänta till hösten? Då kan du söka till utbildningen Frontendutvecklare i Växjö som startar i vår. Ansökan är öppen nu!

Ansökan för våren 2023 är öppen

Om du gillar att skapa med kod och är intresserad av digitala lösningar kan frontendutveckling vara någonting för dig. Kanske har du redan tänkt tanken och redan landat i att det är just det du vill jobba med. Visst är det jobbigt att vänta när man vet vad man vill? Vi tycker inte att du ska behöva vänta ända till hösten 2023. Så, vi startar utbildningen Frontendutvecklare i Växjö redan i vår och du kan ansöka redan nu!

Kort om utbildningen

Under utbildningen kommer du att få lära dig om användarvänlighet, design och Backend. Du kommer också att få djupdyka i JavaScript; HTML och CSS, för att sedan gå vidare till än mer avancerad programmering. Utbildningen är utformad på ett sätt som gör att du snabbt kommer i kontakt med branschen och efter utbildningen kommer du ut till en fördelaktig arbetsmarknad med goda utsikter för jobb! Utbildningen är en heltidsutbildning (40h/vecka), är 2 år lång och inkluderar två LIA-perioder.

Vad gör en frontendutvecklare?

En frontendutvecklare jobbar med programmering av diverse sajter, applikationer och andra e-handelslösningar och är den som gör så att användaren kan interagera med tekniken.

Vad kan du jobba med efter utbildningen?

Frontendutvecklare är inte ett yrke som bara finns i Sverige, utan ett yrke som behövs inom alla branscher, i nästan hela världen från hela världen. Efter utbildningen kan du jobba som exempelvis frontendutvecklare eller webbutvecklare, eller varför inte ta steget vidare mot fullstack-utveckling?

Läs mer

Låter det intressant, men du vill läsa mer om utbildningen? Då kan du klicka här.

Intresseanmälan

Ansökan för VT23 stängt, men klicka här för att göra en intresseanmälan.