Sprillans nya IT-utbildningar

Vi kan inte hålla oss... Vi vill redan nu presentera våra sprillans nya utbildningskoncept inom IT som vi hoppas kunna erbjuda nästa år. Utbildningar framtagna för branschens behov, i tätt samarbete med branschen. Är du lika taggad och nyfiken som vi? Hoppas det!

Nya utbildningskoncept inom IT

Vi jobbar ständigt för att ta fram utbildningar inom IT och teknik som möter branschens behov och efterfrågan av kompetens, både nu och i framtiden. För så är det ju med IT, det går snabbt i svängarna och vad som är möjligt växer konstant. För bara några år sedan pratade vi till exempel om AI som ett diffust framtidsfenomen, och nu kan du måla med musik och AI genom appar.

Inför nästa år hoppas vi att få erbjuda nya utbildningar inom området för att fortsätta möta nutiden och framtidens behov. Även om vi fortfarande bara hoppas, kan vi inte hålla oss från att redan nu dela med oss av utbildningskoncepten!

Vad är egentligen ett utbildningskoncept?

Ett utbildningskoncept är en utbildning vi tagit fram tillsammans med branschen för att matcha den efterfrågan som krävs. Att det är ett koncept och inte en vanlig utbildning betyder att vi ansökt om att få starta utbildningen men väntar på svar från Myndigheten för yrkeshögskolan. Beskedet för vilka utbildningar och nya utbildningskoncept brukar komma i slutet av januari, så håll ögonen öppna!

Vilka är våra nya koncept?

AI-utvecklare

Göteborg | Stockholm

Cloud Application Designer

Helsingborg

DevOps-utvecklare

Göteborg | Malmö

Golang-utvecklare

Göteborg

JavaScript-utvecklare

Stockholm

Technical Operations Specialist

Malmö | Stockholm

Varför utbilda dig inom IT?

Läs mer om våra IT-utbildningar och varför IT är ett riktigt hett område och varför branschen behöver just dig här.

Upptäck våra nuvarande utbildningar

Det går fort inom IT, men klicka här för att läsa om våra utbildningar som startade nu i höst.


Håll dig uppdaterad!

Låt oss hålla dig uppdaterad. Under "Möjliga starter | 2023" kan du välja "Nya IT-koncept | Inför 2023" för att få uppdateringar om de nya utbildningarna vi hoppas kunna erbjuda dig efter nyår.

Välj de utbildningar du är intresserad av

Hantering av personuppgifter

Ditt samtycke
Du samtycker till att dina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med gällande GDPR lagstiftning och Academedias personuppgiftspolicy för att EC Utbildning ska kunna registrera och behandla min intresseanmälan samt skicka ut riktad information och marknadsföring.

Personuppgiftshantering
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här [https://ecutbildning.se/policyer/]. Du kan närsomhelst ta tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss [info@ecutbildning.se].