Om JavaScript-utvecklare

Mobilvänliga, lättnavigerade och tillväxtdrivande webblösningar har blivit ett måste för företag inom de flesta branscher för att kunna bibehålla sin konkurrenskraft. JavaScript är ett kraftfullt och populärt programmeringsspråk och behovet av utvecklare med expertkunskaper är idag stort. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss när vi vet om utbildningen startar!

Din framtida yrkesroll

Som JavaScriptutvecklare arbetar du som programmerare där kod är ditt främsta arbetsverktyg. JavaScript är ett kraftfullt och populärt programmeringsspråk som körs direkt i webbläsaren hos användaren. Det används för att göra hemsidor mer funktionella, dynamiska och interaktiva, till skillnad från HTML och CSS som styr en hemsidas innehåll, färg och form.

Du kommer kunna arbeta som:

  • JavaScript-utvecklare
  • Frontendutvecklare
  • Systemutvecklareg

Om utbildningen

Det finns ett stort behov på arbetsmarknaden efter mer specialiserade Frontendutvecklare inom de nya JavaScript-ramverken, d.v.s. den kompetens som du får under denna utbildning. Utbildningen ger dig således goda kunskaper i att praktiskt kunna skapa avancerade Frontend-hemsidor.

Utbildningen är en heltidsutbildning. Du som studerande kommer även att genomföra en del av utbildningen ute på företag, så kallad LIA (lärande-i-arbete).

Snabbfakta om utbildningen

Status Ej sökbar

Utbildningstyp Yh-utbildning

Studietakt Heltid

Poäng 320

Studieort Stockholm

Studieform EC Stream


Praktisk information

För att söka till denna utbildning krävs att du har grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier. Dessutom behöver du ha:

 

  • Minst två års dokumenterad erfarenhet av arbete inom Data/IT-branschen

 

Eller motsvarande kunskaper.

 

>> Klicka här om du vill läsa mer om behörighet

Kurser

320
Kurs
Poäng
Agila Projekt
15
Angular
25
Examensarbete
20
HTML och CSS
35
JavaScript 1
35
JavaScript 2
40
JavaScript 3
35
LIA
60
Node.js
35
UX & Presentation
20
Summa 320

Kontakt

Vanliga frågor

Intresseanmälan

Låt oss hålla dig uppdaterad om vad som händer med utbildningen.

Välj de utbildningar du är intresserad av

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att vi ska kunna registrera din ansökan. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer samt programmet eller kursen du är intresserad av. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Om du samtycker till att ta emot marknadsföring och information från våra skolor kommer vi även att behandla dina personuppgifter för detta ändamål. Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.

EC Utbildning AB är personuppgiftsansvarige. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden är över för den sökta utbildningen. Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här. Du hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från våra skolor, bocka i rutan nedan.