Om JavaScript-utvecklare

Mobilvänliga, lättnavigerade och tillväxtdrivande webblösningar har blivit ett måste för företag inom de flesta branscher för att kunna bibehålla sin konkurrenskraft. JavaScript är ett kraftfullt och populärt programmeringsspråk och behovet av utvecklare med expertkunskaper är idag stort. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss när vi vet om utbildningen startar!

Din framtida yrkesroll

Som JavaScriptutvecklare arbetar du som programmerare där kod är ditt främsta arbetsverktyg. JavaScript är ett kraftfullt och populärt programmeringsspråk som körs direkt i webbläsaren hos användaren. Det används för att göra hemsidor mer funktionella, dynamiska och interaktiva, till skillnad från HTML och CSS som styr en hemsidas innehåll, färg och form.

Du kommer kunna arbeta som:

  • JavaScript-utvecklare
  • Frontendutvecklare
  • Systemutvecklareg

Om utbildningen

Det finns ett stort behov på arbetsmarknaden efter mer specialiserade Frontendutvecklare inom de nya JavaScript-ramverken, d.v.s. den kompetens som du får under denna utbildning. Utbildningen ger dig således goda kunskaper i att praktiskt kunna skapa avancerade Frontend-hemsidor.

Utbildningen är en heltidsutbildning. Du som studerande kommer även att genomföra en del av utbildningen ute på företag, så kallad LIA (lärande-i-arbete).

Snabbfakta om utbildningen

Status Ej sökbar

Utbildningstyp Yh-utbildning

Studietakt Heltid

Poäng 320

Studieort Stockholm

Studieform EC Stream


Praktisk information

För att söka till denna utbildning krävs att du har grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier. Dessutom behöver du ha:

 

  • Minst två års dokumenterad erfarenhet av arbete inom Data/IT-branschen

 

Eller motsvarande kunskaper.

 

>> Klicka här om du vill läsa mer om behörighet

Kurser

320
Kurs
Poäng
Agila Projekt
15
Angular
25
Examensarbete
20
HTML och CSS
35
JavaScript 1
35
JavaScript 2
40
JavaScript 3
35
LIA
60
Node.js
35
UX & Presentation
20
Summa 320

Kontakt

Vanliga frågor

Intresseanmälan

Låt oss hålla dig uppdaterad om vad som händer med utbildningen.

Välj de utbildningar du är intresserad av

Hantering av personuppgifter

Ditt samtycke
Du samtycker till att dina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med gällande GDPR lagstiftning och Academedias personuppgiftspolicy för att EC Utbildning ska kunna registrera och behandla min intresseanmälan samt skicka ut riktad information och marknadsföring.

Personuppgiftshantering
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här [https://ecutbildning.se/policyer/]. Du kan närsomhelst ta tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss [info@ecutbildning.se].