×

 

Sen anmälan, vad innebär det?

Nu har vi stängt ordinarie ansökningsperiod, men kommer erbjuda möjligheten att lämna in en sen anmälan för alla våra utbildningar. Här förklarar vi vad som menas med sen anmälan och hur det påverkar din ansökningsprocess.

Sen anmälan

Sen anmälan | Ansökan behandlas i mån av plats

På EC har vi en tradition av att hålla öppet alla våra utbildningar för sen anmälan. Detta gör vi för att ge en extra chans till dem som av olika anledningar inte skickade in sin ansökan innan sista ansökningsdag. Ansökningar som inkommer som en sen anmälan kommer dock att hanteras i mån av plats. Det är alltså inte säkert att din ansökan kommer att hanteras om du skickar in den som en sen anmälan, men du har möjlighet att få en plats om någon annan tackar nej till sin. Sena ansökningar prioriteras alltid i inkommen ordning.

Våra utbildningar öppna för sen anmälan

Antagningsbesked

Sen anmälan | Detta gäller när du skickar in en sen anmälan:

Skickar du in en sen anmälan kommer din ansökan att behandlas i mån av plats. Det betyder att du inte kommer att få ditt antagningsbesked vid midsommar. Istället kommer ditt besked att skickas till dig om och när någon annan som ligger före dig i kön tackat nej till sin plats.

Se till att hålla koll på din mail så att du inte missar beskedet – svarar du inte övergår nämligen din plats till en annan sökande.

Ansökt i tid?

Stort tack till dig som skickat in din ansökan under ordinarie ansökningsperiod.
Du kommer att få ditt antagningsbesked den 22 juni 2021.