Prova på programmering

Nu bjuder vi in till en prova-på-lektion inom programmering där vi framförallt sätter kvinnors funderingar och möjligheter inom tech i fokus. Så funderar du över om kodning är något för dig - ta chansen och anmäl dig idag!

Vi bjuder in till digitalt event

Tycker du att kod verkar häftigt och funderar över om programmering kanske kunde vara något för dig? Nu har du chans att prova på programmering hos oss innan du ansöker till en utbildning. Inga förkunskaper krävs.

Detta är inte en lektion som är tänkt att simulera en typisk dag som studerande på EC Utbildning. Istället är det ett tillfälle där vi fokuserar på logik och problemlösning, något som är grunden i all programmering. Det ger dig en bättre förståelse för om kod är något som kittlar dina sinnen och triggar din skaparvilja.

Lektionen leds av vår utbildare Annika Ros. Annika har 26 års erfarenhet av systemutveckling och är dessutom pedagogiskt ansvarig på EC Utbildning. Under lektionen kommer du också att få träffa en kvinnlig representant direkt från IT-branschen.

PRAKTISK INFORMATION

Tid: 28 Februari 2023
Plats: Online via Google Meet

Om du får plats på eventet kommer vi att kontakta dig längre fram med mer information och länk till eventet. 

Anmäl dig här!

Det finns bara 15 platser och det är först till kvarn som gäller.