Alla utbildningar 2023

Dagen är här! Nytt år, nytt utbildningsbesked. Myndigheten för yrkeshögskolan har släppt listan för vilka utbildningar som får starta år 2023 och vi kan äntligen presentera alla årets utbildningar inom IT och teknik. Fortsätt läsa för att få hela listan.

Förändringar under 2023

Januari betyder mycket för många, en månad för nystart och nya beslut. Detta gäller även YH-världen och kanske extra mycket i år med en extra hård tilldelningsprocess. Det vi glatt kan konstatera är att EC har fått fortsatt förtroende och får inte bara fortsätta med tidigare utbildningar, utan även dra igång en favorit i repris!

En nygammal favorit i repris

Vår populära utbildning Technical Operations Specialist är äntligen tillbaka och vi kommer att kunna erbjuda den på nytt, redan i höst! Om du har ett starkt tekniskt intresse och brinner för att hjälpa andra är det här utbildningen för dig.

Utbildningar 2023 - Hela listan

På EC är vi specialister inom IT och teknik, och det är just det våra utbildningar handlar om. Kompetenser som behövs och som ger jobb. Här är den fullständiga listan för 2023 års utbildningar:

Ansökan steg-för-steg

Vill du veta mer om hur ansökan går till? Klicka här