×
 

Örebro IT-staden med hjärta!

Hitta din framtid inom IT-branschen – vi hjälper dig med en värdefull utbildning och kompetensen som eftersöks på marknaden!

IT och teknik, där möjligheterna finns!

Studera IT i Örebro – här får du alla verktyg som behövs för en karriär inom IT!

I våra kontorslokaler i Örebro möts du av en studiemiljö fylld av datorer, servar och många andra IT- och teknikprylar. Med andra ord syns vår passion för IT och teknik redan vid första anblick! Hos oss är innovation och digitala framsteg alltid nummer ett och målet är att erbjuda dig som studerande en innovativ, rolig och framförallt relevant utbildning inom ditt område. Här har vi en skön och trevlig atmosfär, där vi tillsammans skapar en utvecklande IT-miljö!

IT-utbildningar Örebro

Hoss oss kan du välja att gå Yh-utbildningar inom IT och 3D design. Självfallet är alla våra utbildningar inom IT gratis och CSN-berättigade. Du finner även att utbildningarna innehåller LIA (lärande i arbete) något som resulterar i många fördelar. Framförallt har du här en unik chans att att öva på dina färdigheter i praktiken men även bygga viktiga kontakter inför framtiden. Yh-utbildningarna tas fram i samverkan med IT och teknikföretag vilket leder till att du som studerande alltid får lära dig den kompetens som faktiskt efterfrågas när du väl ska ut i arbetslivet!

Varmt välkommen att studera IT i Örebro!

Örebro

Besöksadress

Östra Vagngatan 5

702 27 Örebro

Postadress

Östra Vagngatan 5

702 27 Örebro