×
 

EC Utbildning Malmö – Staden med passion för IT

Jobba med IT och skapa din framtid inom möjligheternas bransch. Vi hjälper dig med en gedigen utbildning och kvalifikationerna som krävs!

IT där möjligheterna & framtiden väntar

Studera IT i Malmö – ett av Europas mest expansiva områden.

Du möter oss mitt i Öresundsregionen – ett område i ständig utveckling. Vi erbjuder dig en personlig och ambitiös studiemiljö som kännetecknas av omtanke och digital passion. Våra lokaler ligger på Östra Kanalgatan, bara några minuters promenad till Triangelns tågstation där du kan ta dig vidare i alla väderstreck. Lokalen ligger granne med en av Malmös största shoppinggator med butiker, caféer och restauranger. Du har med andra ord, alla möjligheter att upptäcka charmen med en digital storstad medan du studerar IT!

IT-utbildningar i Malmö

Våra utbildningar inom IT håller alla ett högt tempo vilket innebär utveckling i rask takt. Här hittar du spännande Yh-utbildningar inom områdena IT, teknik och webbdesign. Alla utbildningskoncept är framtagna i samarbete med IT- och teknikföretag. Något som i sin tur ger dig en up-to- date och branschanpassad IT-kompetens. En annan stor fördel är att du får en mångsidig utbildning, där praktik och teori kombineras på bästa sätt. Våra LIA-perioder innebär stora fördelar och resulterar många gånger till jobb. Med andra ord innebär detta en perfekt chans att utvecklas och skapa viktiga kontakter i branschen redan under din studietid. Ta din chans och utbilda dig inom IT och utveckla framtidens digitala klimat med oss.

Studera IT i Malmö varmt välkommen med din ansökan!

Malmö

Besöksadress

Östra Kanalgatan 5

211 41 Malmö

Postadress

Östra Kanalgatan 5

211 41 Malmö