Studera tech – smart val

Funderar du på en utbildning inom tech? Smart! Att satsa på en karriär inom området är nämligen ett klokt val på många sätt. Utvecklingen accelererar på flera håll och ny kompetens behövs för att matcha marknaden.

Att IT och teknik är spännande branscher råder det ingen tvivel om. Få andra områden erbjuder samma innovationspotential som just här. Den snabba tillväxten inom flera sektorer, innebär att nya lösningar och möjligheter når marknaden i snabb takt.

Utbildningar inom IT och teknik förblir där med en viktig spelare, för att kunna förse branschen med nya talanger framåt.

IT-roller toppar listorna

Positiva nyheter – techutbildningar håller måttet även i lågkonjunktur.
Detta enligt färska prognoser från bland annat arbetsförmedlingen och techsverige.se.

Enligt arbetsförmedlingens yrkesprognoser toppar flera techroller listorna över där det behövs kompetens idag och på sikt. Nyfiken? Här hittar du rollerna som är extra heta.

Gör en intresseanmälan

Ansökan må vara stängd nu under hösten men februari närmar sig med stormsteg. Därför kan det redan idag vara ett smart drag att göra en intresseanmälan till en/flera av våra spännande utbildningar. På så sätt håller vi dig up-to-date om våra kommande starter, tips inför ansökan och annat smått och gott som kan vara av värde. Ta chansen och signa upp dig idag!

Lämna din intresseanmälan här

Utbildningar

Hantering av personuppgifter

Ditt samtycke
Du samtycker till att dina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med gällande GDPR lagstiftning och Academedias personuppgiftspolicy för att EC Utbildning ska kunna registrera och behandla min intresseanmälan samt skicka ut riktad information och marknadsföring.

Personuppgiftshantering
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här [https://ecutbildning.se/policyer/]. Du kan närsomhelst ta tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss [info@ecutbildning.se].


Om våra IT-utbildningar

Hos oss på EC Utbildning erbjuder vi högaktuella Yh-utbildningar inom IT och teknik. Utbildningarna utvecklas i nära samarbete med branschen för att möta framtidens behov av kompetens. Det innebär att vi årligen, i samverkan med en omfattande grupp företag i Sverige, identifierar de yrkesroller som kommer att behöva ny kompetens inom just techbranschen.

Med andra ord ligger det mycket engagemang och tanke bakom var och en av våra utbildningar. Det krävs också att Myndigheten för yrkeshögskolan ger sitt beviljande innan vi kan erbjuda en utbildning till dig. Något som säkerställer att behovet av just din kommande kompetensen är relevant - när du väl ska kliva ut i arbetslivet.

Detta är en kvalitetsstämpel som bland annat innebär att våra utbildningar är relevanta och är en konstaterad bristkompentens. Du kan läsa mer om vår certifiering här.

Hetaste techrollerna

Good news, trots lågkonjunktur!
Tech fortsätter toppa listorna ”där jobben finns”. Här hittar du hetaste rollerna just nu!