Ansökan är öppen för 2022s hetaste utbildningar inom IT och teknik

Äntligen är dagen här, äntligen öppnar ansökan! Arbetsmarknaden suktar efter mer kompetens inom IT och teknik och precis det erbjuder vi. Är du en fena på att programmera, ett snille på detaljer eller brinner du framför allt för att skapa snygga och användbara produkter? Ja, men då ska vi nog ha någonting för dig.

Varför du ska utbilda dig inom IT och teknik

Har du ett lika stort intresse för IT och teknik som vi har och håller du med oss om att framtiden är IT? Då har du ett perfekt tillfälle att ta ditt intresse till nästa steg och utbilda dig inom området. På köpet får du en spännande och mångsidig bransch i ständig utveckling.

Du kan också vara säker på att oavsett vilken utbildning du väljer kommer en stor del av utbildningen att bestå av LIA, alltså lärande i arbete. Det är viktigt för oss, eftersom att det är viktigt för dig att snabbt få möjlighet att komma ut i arbetslivet och att få testa dina nya färdigheter i praktiken. Vill du ha en utbildning som leder till jobb har du hittat rätt.

Vilken utbildning väljer du?

Noggrann och analytiskt, kreativ och pedagogisk eller en riktig problemlösare? Läs mer om våra utbildningar för att hitta den som passar dig allra bäst. För att göra det ännu lite smidigare erbjuder vi EC Stream för alla våra utbildningar. Det betyder att du kommer att ha möjlighet att både studera på distans och ha tillgång till ditt klassrum i skolan – du kan alltså välja var du vill sitta.